Prodej bytu 2kk, 50 m2 v Rudná u Prahy, Hořelické náměstí

Cena: 5 200 000 Kč
Informace k ceně: V případě většího počtu zájemců proběhne jednání o
Financování:na hypotéku za 22 396 Kč měsíčně
Status: rezervováno
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Hořelice
Ulice: Hořelické náměstí
PENB: C 88 kWh/m2/rok
Aktualizace: 21.08.2024 22:36
Číslo zakázky: 6700180
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 430 m2
Obytná plocha: 45 m2
Počet pater: 4
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Nabízíme k prodeji slunný byt o velikosti 45 m2 s balkonem o velikosti 5 m2, který se nachází v atraktivní lokalitě na adrese Hořelické náměstí 1263/2 blízko centra Rudné u Prahy. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží a prošel částečnou rekonstrukcí.

Byt je dispozičně řešen jako 2kk, tedy zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem a samostatnou ložnici. Tento byt není vybavený, což poskytuje novému majiteli možnost zařídit si interiér podle vlastních představ a potřeb.

Jedním z lákadel bytu je balkon, kde si můžete užívat relaxaci a výhledy do okolí. Velkou výhodou je, vlastní parkovací stání, což v dnešní době většina lidí ocení.

Byt se nachází v klidné oblasti s vynikající občanskou vybaveností. V blízkosti najdete školy, školky, sportoviště a hned vedle domu tenisové kurty. Místo je ideální pro rodiny s dětmi i pro dospělé, kteří hledají aktivní životní styl. Veřejná doprava je velmi dobře dostupná – v okolí je autobusová i vlaková zastávka, což zajišťuje snadnou dostupnost do centra Prahy. Přibližně 2 km od bytu se nachází nájezd na dálnici D5, což umožňuje rychlé a pohodlné spojení s dalšími městy.

Tento byt je ideální volbou pro páry nebo jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností do hlavního města a s širokými možnostmi volnočasových aktivit. Nebo může být výhodnou investiční příležitostí díky atraktivní lokalitě a vysoké poptávce po pronájmech v této oblasti.

Společnost 4fin nabízí možnost nezávislého porovnání a tvorby financování na míru dle vašich požadavků a možností. V případě většího počtu zájemců proběhne jednání o ceně.
Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete domluvit prohlídku, kontaktujte realitní makléřku Barboru Kučerovou.
Realitní makléř:

Barbora Kučerová
tel: 420226256126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 109 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop