Prodej bytu 3+1, 74 m2/L - Středokluky, Lidická ulice

Cena: 5 290 000 Kč
Financování:na hypotéku za 22 784 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Středokluky
Ulice: Lidická 192
PENB: G
Aktualizace: 27.06.2024 08:06
Číslo zakázky: 02996
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Lodžie: ano
Sklep: ano
Nabízím ke koupi krásný byt 3+1 o rozloze 74 m2 v obci Středokluky. Byt se nachází ve velmi klidné části obce, obklopené přírodou, která nabízí příjemné prostředí pro bydlení. Byt je situován ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu.
Disponuje lodžií s výhledem do zeleně a sklepem, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Byt byl v květnu tohoto roku vybaven novými plastovými okny, což přispívá k nižším provozním nákladům. V koupelně se nachází sprchový kout a místo na pračku i sušičku, zároveň se v bytě nachází i praktická komora, třeba pro uložení potravin.

Obec Středokluky je vzdálena pouze 15 km od centra Prahy, což zajišťuje snadnou dostupnost do hlavního města. Cesta na Letiště Václava Havla trvá jen 10 minut autem, což je ideální pro často cestující.
Středokluky nabízejí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací a služeb. Obec je známá svou přátelskou atmosférou a kvalitním bydlením v blízkosti přírody.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení pro rodinu s výbornou dostupností do Prahy a na letiště. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Sandra Šimáčková
tel: 420736226515

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 16 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop