Chata přímo u řeky s velkým pozemkem 3.509 m2 v obci Bratřínov u Mníšku po Brdy

Cena: 3 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 074 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Bratřínov
PENB: G
Aktualizace: 05.06.2024 08:06
Číslo zakázky: 001P2201P
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 3509 m2
Postaveno z: dřevostavba
Nacházíte se v legendární osadě ASKALONA – U Kocáby, staré trampské osadě, nedaleko ústí Sázavy a Vltavy, kousek od Mníšku po Brdy, Jesenice nebo Štěchovic. Do Prahy je to 30 minut.

Pozemek má luxusní výměru 3.509 m2. Zastavěná plocha chaty je 35 m2. Má dvě patra s celkovou plochou 70 m2. Chata a pozemek jsou umístěny na skvělém místě bezprostředně u řeky, Kocába, kde pozemek sousedí v celé své délce přímo s řekou a můžete si tak vybudovat vlastní pláž s vlastním vstupem přímo do Kocáby.

Na pozemek svítí slunce celý den, což většina chat postrádá. To je výhodné zejména kvůli fotovolataice ale i zdravému životnímu stylu. Rovinatý profil s úžasným výhledem do kaňonu a s ideálním říčním břehem pak tento pozemek činí zcela unikátním. Většina chat je u řeky ve srázu nebo bez slunečního světla nebo má malý či žádný vlastní pozemek. Zde je vše perfektní.

Chata nabízí jedinečnou příležitost zbavit se všech poplatků za energie a připojení. Kombinací vlastní studny nebo vrtu, fotovoltaiky a čističky odpadních vod společně s topením na dřevo nebo stěpku se stanete zcela nezávislými.

Chata vyžaduje kompletní rekonstrukci. To dává velký prostor Vašim nápadům a možnosti si chatu zcela přizpůsobit.

Díky velkému pozemku si můžete vytvořit si zázemí pro byliny, ovocné stromy, parkování, návštěvy a mnoho dalšího pro Vás a Vaše známé.

Osada má slavnou historii, o které se můžete na internetu hodně dozvědět. Nedaleko jsou i nohejbalové a volejbalové kurty. V létě osada žije dobrodružným životem, avšak díky poloze můžete mít svoje soukromí.

Podle GPS souřadnic se dostanete pomocí navigace přímo na místo nebo s odkazem https://mapy.cz/s/macaposune.

GPS: 49.8390231, 14.3526486

Nemovitost není zatížena žádnými dluhy. Jedná se o přímý prodej s kupní smlouvou a úschovou u renomované advokátní kanceláře.
Realitní makléř:

Jana Beranová
tel: 420603866579

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 90 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop