prodej pěkného domu na Praze-západ v obci Jeneč

Cena: 10 400 000 Kč
Informace k ceně: cena vč. provize rk a právního servisu
Financování:na hypotéku za 44 793 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Jeneč
Ulice: Karlovarská
PENB: D
Aktualizace: 27.06.2024 10:19
Číslo zakázky: 6637990
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 205 m2
Výměra pozemku: 542 m2
Počet pater: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
Rádi bychom Vám nabídli k prodeji kvalitně postavený zděný dům, v atraktivní lokalitě výborně fungující obce Jeneč.

Současná dispozice domu je 4+kk o zastavěné ploše 205m2 (obytná plocha je cca. 160m2) a je rozložena do jednoho podlaží a na obytné prostory navazující půdní prostor, nabízející úložné možnosti a do budoucna případně prostor pro možnou vestavbu dalšího obytného prostoru (k dispozici jsou již připravené plány k půdní vestavbě).

Pozemek 542m2, parkovací místa na pozemku, možnost vybudovat kryté stání případně samostatnou garáž.

Přízemí domu tvoří hlavní obytná část - světlý a vzdušný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou. Dále se zde nachází zádveří se vstupní chodbou a třemi pokoji. K dispozici jsou dvě koupelny, jedna s rohovou vanou, jedna menší se sprchovým koutem. Z jedné z ložnic je vstup na zahradu jakožto i do prostorné šatny.
V domě se nachází dostatek úložných prostor.

Orientace obývacího pokoje a dvou ložnic je do ulice, ložnice se šatnou, kuchyně a koupelna s vanou jsou orientovány do zahrady.

Z vstupní haly lze po schodech vstoupit na prostornou osvětlenou půdu, kde jsou vedeny rozvody rekuperace.

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel, ohřev vody nový elektrický bojler. Podlahové vytápění je v předsíni, kuchyni a koupelně. Veškeré inženýrské sítě jsou k dispozici. K dispozici je městský vodovod, zároveň také vlastní studna (rozvody jsou zavedeny do domu) se systémem na změkčování vody.

Kvalitní energeticky úsporné bydlení v rodinném domě se zahradou v blízkosti přírody s plnou občanskou vybaveností v nejbližším okolí (školy, školky, lékař, zdravotní středisko, pošta, obchody, sportovní areál, rybník, dětské hřiště, čerpací stanice, restaurace aj.) a velmi dobrou dopravní dostupností. Jeneč je obcí ležící 4 km na západ od hranic Prahy a 10 km jihovýchodně od Kladna, nachází se nedaleko dálnice D6 z Prahy do Karlových Varů a železniční trati Praha–Kladno.

Možné financovat hypotékou, s jejímž zajištěním Vám rádi pomůžeme.
Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k domu + bezpečný převod kupní ceny - výběr Schovatele (úschova kupní ceny) dle preference klienta.
Realitní makléř:

Myšák reality
tel: 608880215

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 18 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop