Prodej rodinné domy, 175 m2 - Kosoř

Cena: 13 450 000 Kč
Informace k ceně: Včetně právních služeb a provize RK
Financování:na hypotéku za 57 929 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Kosoř
PENB: G
Aktualizace: 17.05.2024 11:34
Číslo zakázky: 6511660
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 119 m2
Výměra pozemku: 1073 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
Ve výhradním zastoupení bychom Vám rádi nabídli k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk, podlahovou plochou cca 175 m2 a zahradou nedaleko Prahy. Soubor pozemků (zastavěné plochy a zahrada) je lichoběžníkového tvaru a má výměru 1073 m2, zahrada zaujímá 954 m2 včetně dvou parkovacích míst a terasy.

Stavba je přízemní s obytným podkrovím, zkolaudována v roce 2003. Vstup do objektu je ze severní strany přes zastřešené schodiště. V přízemí je zádveří, komora (el.kotel, el.bojler), koupelna se sociálním zařízením, ložnice a obývací pokoj propojený s kuchyní.
Do ložnice a obývacího pokoje ústí oboustranný plně funkční krb.
V podkroví je hala, dva pokoje, ložnice a koupelna se sociálním zařízením. Jako velký úložný prostor slouží půda, která je přes celý půdorys domu.

Dům je napojen na tlakovou kanalizaci.

Na pozemku se nachází "garáž", která byla přestavěna na obytný domek 2+kk (materiál cihla) o užitné ploše dalších cca 37 m2 (ložnice, obývací pokoj s menší kuchyňkou a koupelnu se sociálním zařízením). Využití je možné jako domek pro hosty či ideálně celá skladba poslouží pro dvougenerační bydlení, neboť tento domek má bezbariérový přístup.

Rodinný dům je lokalizován ve Středočeském kraji, okres Praha-západ, zhruba 4 km od města Černošice ve velmi klidné části obce Kosoř čítající 860 obyvatel.

Od rodinného domu jsou do 1 km dostupné mateřská škola a první stupeň základní školy, restaurace Na Hřišti, dětské a fotbalové hřiště, park Františka Štíbra, okolo 2 km je dostupná lékařská a veterinární služba. Ostatní služby se nacházejí v 5 km vzdáleném Radotíně kde najdete autobusové i vlakové spojení do Prahy.

Okolí obce nabízí ideální procházky například do národní přírodní památky Černá rokle, nebo přírodní rezervace Klapice, které jsou součástí chráněné krajinné oblasti Český kras. Výlety na kole mohou nabídnout koupání v Radotínském biotopu i využití cyklostezek nejen podél toku řeky Berounky a Vltavy. V obci Kosoř najdete také jezdecký klub.

Pokud Vás tato nabídka oslovila neváhejte mě kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky
Realitní makléř:

Ing. Marcela Bučinová
tel: 420607000021

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 38 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop