Prodej rodinného domu, Libčice nad Vltavou

Cena: 7 890 000 Kč
Financování:na hypotéku za 33 982 Kč měsíčně
Status: rezervováno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Libčice nad Vltavou
PENB: D 143 kWh/m2/rok
Aktualizace: 10.05.2024 20:17
Číslo zakázky: 6510200
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 137 m2
Výměra pozemku: 413 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Dům v obci nebo malém městě, obklopený přírodou a v krátké vzdálenosti od Prahy. To je přání téměř každého, kdo hledá své nové útočiště poblíž hlavního města. Maloměsto s názvem Libčice nad Vltavou je jedním z takových míst, které tyto požadavky splňuje a nabízí ještě mnohem více. Nachází se severozápadně od Prahy, v údolí na břehu řeky Vltavy a má tisíciletou existenci.

V této lokalitě se nachází i tento rodinný dům, který má svým novým majitelům rozhodně co nabídnout. Spodní patro s prostornou kuchyňskou a obývací částí vytváří zázemí a centrum všeho dění v domě. Nachází se zde i koupelna. Horní patro pak nabízí soukromí díky samostatným pokojům a i tady je prostorná koupelna s podlahovým vytápěním. Velký potenciál tu má prostorná půda, která by mohla po úpravě poskytnout další pokoje či samostatnou bytovou jednotku.

Celý dům má celkové zateplení, plastová okna, plynové vytápění a vodu zajišťuje připojení městského vodovodu. Výhodou jsou nízké náklady na provoz celého domu. Zahrada o výměře 276 m2 je dostatečná pro nenáročné obyvatele domu. Je zde větší bazén, který v létě přijde vhod a místa pro zahradničení tak akorát. V blízkosti domu nechybí ani venkovní zastřešené posezení, gril/krb a úložný prostor pro zahradnické náčiní, kola atd...

Přestože jste blízko Prahy a Kralup nad Vltavou, když o větších městech nebudete chtít vědět, tak si na ně ani nevzpomenete. Libčice mají totiž dobrou občanskou vybavenost. Nachází se tu mateřská a základní škola, lékaři, pošta, lékárna, dětská hřiště i několik obchodů s potravinami a spoustu dalšího. Každoročně se tu koná i spousta kulturních akcí. Nadšenci cyklistiky budou potěšeni cyklostezkou podél Vltavy.

Pokud vás ale každodenní cestování do jiných měst nemine, budete určitě rádi za skvělou dostupnost vlakem, kterým můžete v Praze - Holešovice být za pouhých 20 minut, v Kralupech nad Vltavou za 7 minut. Pravidelná autobusová linka jezdí do Slaného. Ani cesta autem do Prahy nezabere tolik času. Do Dejvic trvá cesta autem pouhých 20 minut.

Budu se těšit na prohlídce.
Realitní makléř:

Martin Petřík
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 38 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop