Prodej originální vily s užitnou plochou 278 m2 a s pozemky o výměře 780 m2 v ul.<BR>Nerudova, Řevnice 

Cena: 21 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 94 323 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Řevnice
Ulice: Nerudova
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 06:39
Číslo zakázky: 6592220
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 226 m2
Obytná plocha: 300 m2
Výměra pozemku: 780 m2
Počet pater: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano

Ve výhradním zastoupení má naše realitní kancelář Century 21 Harmony velikou čest Vám nabídnout ke koupi velmi atraktivní a originální vilu v městě Řevnice o užitné ploše 278 m2. Pozemek o výměře 226 m2 byl celý zastavěn stavbou vily a ostatní pozemky o celkové výměře 554 m2 plní funkci zahrady a ostatní plochy. Stavba vily byla kolaudována v roce 2002 a je obydlena do současnosti. Jedná se o vícepodlažní stavbu s podkrovím a suterénem, která má s mezipatry 5 obytných úrovní. V zádveří u hlavního vchodu se nachází velký vstupní prostor a šatní skříň, sociální zázemí, prostorná obytná místnost sloužící jako druhá ložnice. Suterén byl projektován a kolaudován jako obytný prostor. V suterénu jsou dvě velké místnosti ,kuchyňka, 2 WC, sprchový kout, prostor určený pro saunu včetně ochlazovací nádrže. Dále je v suterénu velká technická místnost s plynovým
kondenzačním kotlem a bojlerem, která slouží také jako prádelna a sušárna a skladovací prostor. V přízemí je garáž pro jedno auto s tím, že před vjezdem do garáže je zřízeno zastřešené parkovací stání pro další vozidlo. Zvýšené přízemí domu je tvořeno halou, obývacím pokojem s krbovými kamny, jehož součástí je jídelna a navazující velký kuchyňský kout vybavený spotřebiči zn. MIELE. Z obývacího pokoje je vstup na západní terasu domu. V mezipatře je vysoce nadstandardní sociální zázemí s velkou vířivou vanou, sprchovým koutem s hydromasážním panelem a dalšími prvky. V podkroví domu je otevřená galerie, kde je umístěna herna s biliárem. V podkroví jsou dva pokoje, které lze využít jako pracovnu a ložnici se šatnou. Unikátním prvkem této stavby, který Vás při vstupu do domu naprosto fascinuje, je otevřený prostor kdy, z přízemí až do podkroví se vertikálně rozprostírá velká obývací hala, která je ve vrchní části osazena galerií. Do objektu vily jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě – elektřina, vč. napětí 360 V, plyn, vodovod, kanalizace. Odvod dešťové vody je zajištěn do velkých podzemních nádrží, ze kterých se voda využívá k zalévaní zahrady. Při jižní straně vily je umístěn zapuštěný krytý vyhřívaný bazén s protiproudem. Zahrada je koncipována v japonském stylu s jezírkem s koi kapry a vodopádem. Jezírko je plně funkční, má zabudovaný filtr a lampu proti řasám. V rohu zahrady je umístěna stavba letní kuchyně s krbem a udírnou.
Řevnice jsou město v okrese Praha-západ ležící asi 10 km jihozápadně od okraje Prahy na řece Berounce s veškerou občanskou vybaveností včetně kulturního a sportovního vyžití. Pokud toužíte po novém domově ve vile s neobvykle řešeným interiérem, v klidném a zdravém prostředí, tak toto místo je právě pro Vás. A co říci na závěr, jedná se o výjimečnou nabídku naší realitní kanceláře Century21 Harmony, která si nepochybně najde i výjimečného kupce, protože tato nemovitost má opravdu hodně co nabídnou. Těším se na osobní setkání s Vámi při prohlídce nemovitosti a proto mě neváhejte kontaktovat. Majitelé nabízí vážnému zájemci možnost jednání o ceně nemovitosti.

Realitní makléř:

JUDr. Božena Čápová
tel: 777 646 489

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 71 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop