Prodej RD 6+1/G, pozemek 1111m2, Středokluky, Praha - Západ

Cena: 17 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 77 095 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Středokluky
Ulice: Větrná
PENB: D 120 kWh/m2/rok
Aktualizace: 08.06.2024 13:33
Číslo zakázky: 02877
Stav: výborný
Výměra pozemku: 1111 m2
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s dispozicí 6+1, garáží a užitnou plochou 250 m2, který se nachází v obci Středokluky na konci klidné ulice. Tento dvoupodlažní dům s velkou zahradou a bazénem nabízí veškerý komfort pro rodinné bydlení v blízkosti Prahy.
V přízemí se nachází zádveří se vstupem do garáže, vstupní hala se schodištěm, komora, prostorný obývací pokoj s krbem s vyměníkem, propojený s jídelnou, na kterou navazuje kuchyňský kout, pokoj pro hosty, který má samostatný vstup na zahradu, koupelna se sprchovým koutem a WC.
Z obývacího pokoje a jídelny je vstup na terasu s posezením a grilem.
V 1. patře je otevřená pracovna, hlavní ložnice, dva dětské pokoje a koupelna s vanou i sprchovým koutem. Dispozici lze snadno přizpůsobit pro dvougenerační bydlení.
Dům je napojen na kanalizaci, obecní vodovod a plyn. Je vytápěn podlahovým topením za pomoci tepelného čerpadla. Čerstvě v provozu jsou také fotovoltaické panely.
Na zahradě naleznete krytý bazén s vlastním tepelným čerpadlem a zahradní domek. Pro zavlažování je k dispozici vlastní studna.
Středokluky jsou výborně dostupné po dálnici D7 do Prahy, rychlé spojení na metro Veleslavín zajišťují také autobusy. V obci se nachází základní škola i mateřská škola, pošta, potraviny a další.
Více informací rádi poskytneme telefonicky.
Realitní makléř:

Filip Hadamczik
tel: 420722001111

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 51 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop