Prodej rodinné domy, 153 m2 - Tursko

Cena: 12 990 000 Kč
Informace k ceně: Včetně právních služeb a provize RK
Financování:na hypotéku za 55 948 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - západ
Lokalita: Tursko
Ulice: K Lichému stromu
PENB: G
Aktualizace: 14.06.2024 11:24
Číslo zakázky: 6554300
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 96 m2
Obytná plocha: 153 m2
Výměra pozemku: 640 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Představuji vám exkluzivní rodinný dům v oblíbené obci Tursko, který spojuje moderní bydlení s pohodlím a stylovým designem. Tento dvoupatrový dům, postavený v roce 2007, se pyšní nejen kvalitním provedením, ale i stylovým interiérem a pečlivě upravovanou zahradou, která je pravým místem pro relaxaci a odpočinek.
Vstupte do prostorné vstupní chodby, která vás provede do elegantně zařízeného obývacího pokoje s krbem, kde můžete trávit večery v teple domova. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu, která nabízí ideální prostor pro letní posezení s výhledem na zahradu s bazénem se slanou vodou a zastřešením, což zajistí vaše soukromí a pohodlí. Kuchyň, vybavená moderními spotřebiči, společně s jídelnou tvoří srdce domu, kde se rodina může scházet u společných jídel.
Na prvním patře najdete klidnou zónu s ložnicí, dvěma pokoji a koupelnou vybavenou vanou i sprchovým koutem, které poskytují dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě a vytápěn plynovým kotlem, což zajišťuje vysoký komfort bydlení.
Pro milovníky venkovního života je zahrada vybavena pergolou a dvěma zastřešenými stáními na automobily, což představuje praktické a estetické řešení pro vaše vozidla.
Nenechte si ujít příležitost stát se majiteli tohoto jedinečného domu, který kombinuje luxus, pohodlí a styl. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat.
Realitní makléř:

Petr Vošmík
tel: 420607000021

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 56 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop