Byt 2+kk/B/G - Jesenice

Cena:  6.300.000 Kč
neplatíte provizi!
nebo na hypotéku za 27.134 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: 2+kk
Typ: prodej

Okres: Praha - západ
Město: Jesenice
Ulice: Cedrová

posun vlevo
Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - obývák Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - obývák Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - půdorys současný stav Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - půdorys navrhované 2+kk Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - výhled Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - výhled Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - obývák Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - obývák Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - obývák Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - obývák Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - kuchyňský kout Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - kuchyňský kout Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - koupelna Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - koupelna Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - koupelna Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - chodba Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - chodba Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - WC Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - WC Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - chodba Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - výtah Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - garážové stání Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - sklepy Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - dům Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - dům Zánovní byt 1+kk s balkonem a garážovým stáním - Jesenice, Praha-západ - ul. Cedrová - obchody pod domem
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Národní obrany 10, Praha 6, 160 00
tel: , mobil: +420 608 022 369
e-mail: info@reality-frolik.cz, www: www.reality-frolik.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Robert Frolík

telefon: 608 022 369
e-mail: mail@robertfrolik.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 0524
aktualizováno: 28.6.2024 18:39

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Máte rádi vzdušné byty? Pak se Vám určitě bude líbit tento!Má 48 metrový pokoj, kam se vejde úplně vše. K tomu pěknou koupelnu, chodbu a WC. Když to všechno sečteme, hodí to parádních 61 m2.Že je to málo?OK! Máme tu ještě malý balkon (cca 2 m2), velký sklep (cca 4 m2) a garážové stání.A když bude chtít, uděláme Vám z něho i klasické 2káčko. Mezi okny postavíme příčku a za ní bude ložnice, třeba i s pěknou šatnou. Možností je tu víc.Momentálně je byt s dispozicí 1+kk, ale na přání Vám ho změníme na 2+kk. Postavíme jednu příčku a tím vznikne samostatná ložnice v zadní části obývacího pokoje. No a když budete chtít, můžete mít u ložnice i průchozí šatnu. Podívejte se na přiložené půdorysy.Byt j... Pokračování popisu zakázky >>e ve výborném stavu, dá se říct, skoro jako nový. Pro lepší komfort tu najdete třeba i klimatizaci.Kompletní měsíční provoz bytu Vás nebude stát víc jak 6.500 Kč.Kde že to všechno je?Ve druhém patře zánovního domu s výtahem, v ulici Cedrová, v Jesenici u Prahy.V roce 2017 tu postavili bytové domy v projektu Amadet Jesenice. Součástí těchto domů jsou i různé obchodní prostory, takže pro nákupy, do kavárny nebo na sushi to nebudete mít daleko.Jesenice je poměrně vyhledávané město, které Vám nabídne vše, co k životu potřebujete. Obchody, restaurace, služby i volnočasové aktivity. A jestli Vám to nebude stačit, do Prahy je to odsud kousek. Autem i autobusem.Byty v tomto projektu jsou vhodné jak pro vlastní bydlení, tak i jako investice k pronájmu. Protože i o pronájmy je v Jesenici zájem!Tak se přijďte podívat a rozmyslet si, jak bude Váš nový byt vypadat.Byt je ihned volný, připravený k nastěhování.PENB třída B.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahano 
Vodaneuvedeno  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónano 
Telefonano  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek B (76 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 15x

Další nemovitosti tohoto prodejce