Prodej vily v Třebotově - klidné bydlení v komfortní zóně u Prahy / Villa in Třebotov near Prague. Peaceful living in a comfort zone.

Cena:  19.940.000 Kč
včetně provize, včetně právního servisu, cena k je
nebo na hypotéku za 85.882 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Praha - západ
Město: Třebotov
Ulice: V Zálesí 306

posun vlevo
IMG_0425 Dum1 Dum2 Dum3 Dum4 Dum5 Dum6 Dum7 Dum8 Dum9 Dum10 Dum11 3D_prizemi 3D_patro Katastr Katastr2 Mapa
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK RENČ - REALITY s.r.o.

RENČ - REALITY s.r.o.

Kounicova 67, Brno, 602 00
tel: +420 538 711 787, mobil: +420 603 846 609
e-mail: renc@renc.cz, www: www.renc.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Michael Suchý

telefon: 420731990541
e-mail: michael.suchy@atlas.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 01379
aktualizováno: 1.7.2024 9:51

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Nabízím k prodeji dvoupodlažní (115 m2 a 93 m2) vilu v Třebotově s dispozicí 5+1 (jídelna s kuchyní) a dvěma koupelnami. Orientace: vstup do domu z východu, zastřešená terasa na západ. Celková plocha pozemku je 1088 m2. Dům je součástí nově vystavěné obytné části obce V Zálesí (25 vil). Kolaudace v roce 2000. Dům postaven ve vysokém standardu. Dílčí rekonstrukce v roce 2011 a v roce 2020. Dům je obývaný jednou rodinou po celou svoji historii, nikdy nebyl v pronájmu. Nemovitost je bez břemen a bez většiny přírodních rizik.

Procházka nemovitostí:
Uliční šíře je nadstandardních 24 m. Vpravo je vjezd k zastřešenému parkování pro dvě auta. Jedno... Pokračování popisu zakázky >>
další parkovací stání je otevřené. Projdete okrasnou zahradou kolem přední terasy a vejdete do vchodové haly. Z ní je vpravo vstup do hostinského pokoje. Vedle je nově zrekonstruovaná koupelna se sprchou a samostatné WC. Přilehlou technickou místností se dá projít do krytého zastřešeného stání a ke dvěma kůlnám a dřevníku. Ze vstupní haly vejdete do jídelny, která sousedí s kuchyní z jedné strany a s obývacím pokojem z druhé strany. Obývák je členitý s francouzským oknem na jedné straně a s krbem na straně druhé. Z haly v patře jsou vchody do rozlehlé rodičovské ložnice, do koupelny s vanou a sprchou a dvěma umývadly. Ke sprše přiléhá samostatné WC. Z haly dále vedou dveře do pokoje dětského a do dalšího pokoje, který je využíván jako šatna. Na patře je také balkón. Na terasy v přízemí je přístup vždy trojdílnými francouzskými dveřmi z obýváku (přední terasa) a z jídelny (zastřešená terasa do zadní části zahrady). V zahradě je 18 okrasných, ale většinou ovocných stromů (jablka, švestky, meruňky, třešně) a spousta vzrostlých okrasných keřů a květinových záhonů.

Stavba
Zdivo z porothermových tvárnic, střecha z betonových tašek. Keramická dlažba s podlahovým vytápěním a dřevěná plovoucí podlaha. Krbová kamna.
Všechny veřejné inženýrské sítě – voda, elektřina, kanalizace, plyn (kotel Vailant). Nádrže na dešťovku. Technický stav budovy je dobrý.
Průměrné měsíční náklady na chod domu jsou 12.000 Kč.

Informace o obci
Oblast patří do Chráněné krajinné oblasti Český kras. Na procházkách lesem objevíte také louky, rybníky, vyhlídky do údolí Berounky. V rozlehlém parku je starý židovský hřbitov, v centru stoji středověká tvrz. V obci je škola, školka, pošta, dva obchody, kostel Sv.Martina, restaurace, fotbalové hřiště, tenisové kurty. Ostatní služby a obchody jsou v nedalekém Radotíně. Činorodá obec má vlastní obecní úřad. Pravidelně se zde pořádá jarní masopust, Svatomartinská pouť, adventní koncerty. Třebotov na podzim žije charitativním přespolním Během Třebotovem.
Spojení do Prahy a okolí
MHD do Radotína 15 min, dále vlakem na zastávky Praha Smíchov (10 min), Praha Hlavní nádraží (18 min). Autem do Radotína je to 8 minut, na nádraží OC Nový Smíchov 15 minut. Makro 12 minut. 10 km ke Karlštejnu, 8 km k lomu Velká Amerika.

Video: https://bydlenivtrebotove.webnode.cz/

Two-storey (115 m2 and 93 m2) villa in Třebotov with a layout of 5+1 (dining room with kitchen) and two bathrooms is for sale. Orientation: entrance to the house from the east, covered terrace to the west. The total area of the land is 1088 m2. The house is part of a newly built residential part of the village of V Zálesí (25 villas). Approval in 2000. House built to a high standard. Partial reconstruction in 2011 and in 2020. House inhabited by one family throughout its history, never rented. The property is free of encumbrances and free of most natural hazards.

Property Walk:
The street width is above standard 24 m. On the right is there is the road to the covered parking for two cars. One additional parking space is open. From the entrance hall you move to the guest room on the right. Next to it is a newly renovated bathroom with a shower and a separate toilet. You can walk through the adjacent technical room to a covered parking space and to two sheds and a wood shed. From the entrance hall you enter the dining room, which is adjacent to the kitchen on one side and the living room on the other. The living room is divided with a French window on one side and a fireplace on the other. From the upstairs hall there are entrances to the spacious master bedroom, bathroom with bath and shower and two sinks. A separate toilet is adjacent to the shower. From the hall, the door leads to the children's room and to another room, which is used as a dressing room. There is also a balcony on the floor. Access to the terraces on the ground floor is always via three-part French doors from the living room (front terrace) and from the dining room (roofed terrace to the back of the garden). In the garden there are 18 ornamental, but mostly fruit trees (apples, plums, apricots, cherries) and a lot of mature ornamental bushes and flower beds.

Building
Masonry from porotherm blocks, roof from concrete tiles. Ceramic tiles with underfloor heating and wooden floating floor. Stove.
All public utilities - water, electricity, sewage, gas (Vailant boiler). Rainwater tanks. The technical condition of the building is good.
The average monthly cost of running the house is CZK 12,000.

Information about the village
The area belongs to the Protected Landscape Area Český Karst. On walks through the forest, you will also discover meadows, ponds, and views of the Berounka river valley. In the park you will discover an old Jewish cemetery, in the center stands a medieval fortress. In the village there is a school, a kindergarten, a post office, two shops, a church, a restaurant, a soccer field, and tennis courts. Other services and shops are in nearby Radotín. The active village has its own municipal office. The spring carnival, St. Martin's pilgrimage, and Advent concerts are regularly organized here. In autumn, Třebotov lives in the charity cross-country run Behem Trebotovem.
Connections to Prague and surroundings:
Public transport to Radotín 15 minutes, then by train to the stops Prague Smíchov (10 minutes), Prague Hlavní nádraží (18 minutes). It is 8 minutes by car to Radotín, 15 minutes to OC Nový Smíchov railway station. Macro 12 minutes. 10 km to Karlštejn, 8 km to the Velká Amerika quarry.

https://bydlenivtrebotove.webnode.cz/
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha208   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžieano 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek C (135 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 29x

Další nemovitosti tohoto prodejce